Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer sunt pregătiți să se lupte cu niște zombi într-un nou film din franciza ce debuta în anul 2002 cu horror-ul 28 Years Later.

Filmul va fi o continuare directă a producției post-apocaliptice 28 Weeks Later, cu evenimente ce aveau loc la aproape șase luni după cele din primul film al regizorului. Noul film va fi lansat la nivel mondial de către Sony și va urmări un nou grup de supraviețuitori care încearcă să se descurce în urma unui virus ce provoacă agresivitate de nestăvilit, iar asta la aproape trei decenii de la izbucnirea sa inițială.

În timp ce Boyle, care a colaborat cu Alex Garland (semnatarul filmului Civil War, acum în cinematografele noastre) pentru a scrie scenariul acestui sequel, plănuiește ca 28 Years Later să fie începutul unei trilogii, Deadline relatează că Taylor-Johnson, Fiennes și Comer au semnat oficial doar pentru un film.

Nia DaCosta (scenarista The Marvels, Candyman) a fost deja angajată pentru cel de-al doilea film din serie. Ambele se vor turna simultan  Numele celui care va superviza cel de-al treilea film urmează să fie dat publicității.

Persoane