Alicia Vikander revine în Tomb Raider 2

Încasările mari obţinute de primul film în afara Statelor Unite au convins compania producătoare să dea undă verde sequel-ului

Cu performanţe modeste la box office, filmul Tomb Raider lansat în 2018 părea că are şanse mici la o continuare. Lara Croft îşi va continua însă aventurile pe marele ecran, scrie Deadline.com, cu aceeaşi Alicia Vikander în rol principal.

Potrivit site-ului, MGM şi Warner Bros. au numit-o pe Amy Jump noua scenaristă a peliculei. Numele ei se leagă de filmele High-Rise (cu Tom Hiddleston) şi Free Fire (în care joacă Brie Larson şi Armie Hammer).

În regia lui Roar Uthaug, primul Tomb Raider a avut încasări totale de 294 milioane de dolari la un buget de producţie de 94 milioane de dolari. Se pare că cei de la GK Films, compania producătoare, au fost convinşi să facă sequel-ul datorită încasărilor mari obţinute în afara Statelor Unite. Deşi Alicia Vikander a fost, în mare parte, apreciată pentru felul în care a interpretat-o pe Lara, mulţi au considerat că pelicula nu s-a ridicat la nivelul aşteptat pentru un film de acţiune.

Câştigătoare de Oscar pentru rolul secundar din The Danish Girl, Vikander (Ex Machina, The Man From U.N.C.L.E., The Light Between Oceans, Tulip Fever) va apărea în rolul tinerei Gloria Steinem în The Glorias: A Life on the Road, film inspirat din viaţa celebrei activiste pentru drepturile femeilor.

Filme
Persoane