Angelina Jolie îşi va plănui răzbunarea în thriller-ul The Kept

Filmul este adaptarea romanului cu acelaşi nume din 2014 al autorului James Scott

După ce şi-a încercat talentul în regie şi a dat lovitura cu Maleficent, Angelina Jolie revine la partiturile de acţiune. Starul a primit rolul central în thiller-ul The Kept, scrie TheHollywoodReporter.com, ce are ca principală temă răzbunarea.

Proiect al companiei Imperative Entertainment (responsabilă şi de All the Money in the World), filmul are ca sursă de inspiraţie romanul omonim al lui James Scott, din 2014.

Acţiunea se petrece în iarna lui 1897, într-o zonă rurală de la periferia New York-ului, unde viaţa unei femei este dată peste cap de un grup de criminali care îi ucid soţul şi patru dintre copii. Este ea însăşi împuşcată, dar este salvată de unicul fiu rămas în viaţă, care s-a ascuns la timp de atacatori. Alături de băiatul de 12 ani este hotărâtă să pornească pe urma criminalilor şi să îi facă să plătească pentru abominabilele fapte, în ciuda vremii nefavorabile şi a unor secrete ce ameninţă să le distrugă legătura de familie.

Jolie îşi va relua paritura din Maleficent din 2020. Ea filmează acum Come Away, o dramă ce combină poveştile din Peter Pan şi Alice in Wonderland.

 

Filme
Persoane