Antagonistul lui Superman va avea un costum generat pe calculator

Michael Shannon, interpretul lui Zod, a vorbit despre viitorul „look” al personajului pe care îl interpretează

Michael Shannon a apărut în unele fotografii anterioare surprinse pe platourile de filmare ale lui Man of Steel (le găseşti în galerie) într-un costum pentru motion-capture ce sugera implicarea în realizarea peliculei a specialiştilor în efecte speciale computerizate. Actorul nu a confirmat atunci CGI-ul din viitorul film Superman al lui Zack Snyder, însă noile sale dezvăluiri făcute site-ului Moviefone întăresc verdicitatea speculaţiilor.

Shannon, care a primit în film rolul lui Zod, inamicul principal al supereroului aflat la început de „carieră” pe Planeta Albastră, a recunoscut că „uniforma” sa de lucru de pe platou va deveni în film un „super” costum de villain. „Vei arăta de-a dreptul periculos la sfârşit” se pare că i-a spus Snyder actorului.  În timp ce Faora, acolita lui Zod – interpretată de Antje Traue - va purta un costum adevărat (vezi aici fotografiile în care apare alături şi de Henry Cavill în veşmântul lui Superman), iată că antagonistul central va beneficia de ajutorul tehnicii moderne pentru a-şi etala puterile şi a impresiona.

Potrivit afirmaţiilor lui Shannon, Snyder nu s-a limitat cu „adaosurile” generate de calculator doar la costumul lui Zod.  „Mulţi alţi actori trebuie să folosească acest tip de costumaţie pentru motion-capture”, ne-a asigurat viitorul Zod.



Galerie poze
Filme
Persoane