Netflix
×
Utilizator
×

Anthony Hopkins, într-un film poliţist programat drept sequel al lui Se7en

Veteranul actor va ajuta FBI-ul cu abilităţile sale paranormale într-un caz cu totul neobişnuit

A interpretat recent rolul unui exorcist, al unui zeu omnipotent dintr-un tărâm nepământean şi va reveni la thriller-ul poliţist, genul ce i-a adus şi unicul premiu Oscar din carieră (ca protagonist în Tăcerea Mieilor). Variety anunţă că Anthony Hopkins va juca în Solace, ca personaj central aflat de partea legii.

Actorul de 73 de ani va intra în pielea unui fost doctor cu abilităţi paranormale care se aliază cu FBI-ul pentru un caz neobişnuit a cărui ţintă este un criminal în serie, personaj captivant pentru protagonist, care va găsi în el un adversar formidabil.

Partea interesantă a acestui proiect se leagă de originile lui, ce duc spre 1996, anul ulterior lansării de către studiourile New Line a apreciatului Se7en. Pelicula lui David Fincher, cu Morgan Freeman, Brad Pitt şi Kevin Spacey în rolurile principale a generat imediat ideea unei continuări, însă Fincher a refuzat să revină la cârma unui sequel.

Studiourile nu au abandonat proiectul şi au aprobat în 2002, pentru realizare, scenariul lui Solace, al cărui autor era Ted Griffin (Ocean’s Eleven). Însă, deoarece o continuare a lui Se7en nu a mai fost posibilă, cei de la New Line au decis să refacă scenariul lui Griffin cu veteranul Hopkins în rolul personajului interpretat de Freeman.

Un regizor al proiectului nu a fost încă anuţat, însă având în vedere renumele scenaristului şi cel al actorului care va susţine partitura centrală, acesta nu va fi greu de găsit.



Filme
Persoane