Are Kristen Stewart stofă pentru a o interpreta pe Lady Di? Vedem în primul trailer al biopicului Spencer

Va avea premiera în sălile noastre pe 12 noiembrie

În sfârșit, cei fascinați de familia regală britanică au ocazia să vadă cum Kristen Stewart surprinde accentul britanic al prințesei Diana. În primul trailer extins pentru Spencer, o dramă biografică despre figura îndrăgitei Diana, actrița americană surprinde grijile trăite de personajul istoric real, scrie Variety.

Cu regia semnată de către Pablo Larrain (Jackie), Spencer surprinde momentul în care Diana ia decizia să divorțeze de prințul Charles (jucat de Jack Farthing). Filmul nu urmărește integral adevărul istoric: totuși, nu puteți decât să vă imaginați ce s-a întâmplat în timpul acelei vacanțe nefericite din 1991.

Secvențele din Spencer surprind tristețea vieții prințesei Diana de Wales: strălucirea aparentă a vieții ei de zi cu zi de la Sandringham Estate este mereu urmărită de ochi atenți. Pregătindu-se de zilele de Crăciun, când restul lumii mănâncă și bea, trage cu arma și vânează, prințesa se gândește doar la asta: „Trei zile, și gata!”.

„Văzând-o în rolul Dianei, vedem un ecou, poate, al propriei relații dificile a lui Stewart cu statutul de vedetă - modul în care stă pe un podium, mușcându-și buzele, copleșită de o atenție puțin nedorită”, a concluzionat publicația Variety despre jocul actriței. 

Îmbrăcată elegant în rochii de seară și costume opulente, Diana devine din ce în ce mai fragilă emoțional în fața obligațiilor sociale și a paparazzi-lor agresivi. La un moment dat, fiul ei o întreabă: „Mămico, ce s-a întâmplat de ești așa de supărată?”. Mai târziu, Charles îi spune de asemenea: „Trebuie să poți face lucrurile pe care le urăști!”.

Diana își cunoaște soarta: „Nu există pentru mine speranță”, spune în finalul trailerului. „Nu cu ei!”. Trailerul se încheie cu personajul prințesei întrebând dacă „m-ar omorî?”.

Spencer, produs de Neon și Topic Studios, va avea premiera în sălile noastre pe 12 noiembrie. Pe lângă Stewart, din distribuție mai fac parte Sally Hawkins, Olga Hellsing în rolul lui Sarah, ducesă de York, Amy Mason în rolul Anne Boleyn și Niklas Kohrt în rolul prințului Andrew. Scenariul a fost semnat de către Steven Knight, cunoscut pentru Peaky Blinders.

Filme