ASUS Zenbook S 16 (UM5606): design ultra-subțire și rezistent la testul timpului

Cel mai nou membru al familiei de laptopuri Zenbook, modelul ASUS Zenbook S 16 (UM5606), combină în mod unic performanța și designul rafinat, fiind o demonstrație de forță pentru noua generație ASUS AI PC care, împreună cu procesorul AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 cu tehnologie cu Inteligență Artificială AMD Ryzen™ AI, duc experiențele AI la nivelul următor.

Ți-ai pus pe lista de cumpărături un laptop portabil, dar capabil să-ți ofere performanță fără limite, inteligență artificială avansată și un design cu totul inovator? Căutarea ta ia sfârșit cu noul ASUS Zenbook S 16 (UM5606), un laptop care folosește cele mai noi procesoare AMD Ryzen™ AI 9 HX 370, însoțit de memorie de sistem rapidă și o unitate de stocare SSD încăpătoare, care lucrează împreună pentru a oferi întotdeauna puterea necesară pentru a duce la bun sfârșit orice fel de sarcini de lucru pe care i le încredințezi.

Din momentul în care îl scoți din cutie, atenția ți se îndreptă imediat către ecranul cu tehnologie ASUS OLED cu o rată de împrospătare a imaginilor la 120Hz și rezoluție foarte fină 3K ce contribuie la rezultatul final: imagini în mișcare, fără artefacte deranjante, cu o gamă de culori desprinsă din realitate. Toate aceste componente sunt integrate cu precizie într-o carcasă cu un design individualist confecționată din Ceraluminum™, un aliaj inovator din ceramică și aluminiu, rezultatul fiind un design care respiră Zen.

AMD Ryzen™ AI 9 HX 370: motorul productivității asistate de AI

Noul procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 descătușează un nou nivel de creativitate și productivitate, facilitând o gamă de experiențe AI PC care nu ar fi posibile fără tehnologia AMD Ryzen™ AI. Pentru siguranța datelor tale, unitatea NPU (Neural Processing Unit) a fost dezvoltată în așa fel încât procesarea se face eficient la nivel local, în deplină siguranță.

Procesorul AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 reinventează experiența de utilizare a calculatorului personal. Rezultatul este că tu vei fi mai productiv, mai eficient și vei putea lucra la cel mai ridicat standard de calitate. Sarcinile repetitive care în mod normal sunt mari consumatoare de timp și energie devin o simplă amintire. Sumarizarea conținutului documentelor și a emailurilor recepționate, precum și crearea de noi documente la nivel profesional, cu conținut care captează atenția, precum și realizarea de prezentări animate, sunt realizate direct de AMD Ryzen™ AI pornind de la câteva simple instrucțiuni ce sunt executate în doar câteva secunde.

Acestea nu sunt singurele tipuri de sarcini pe care un AI PC le poate finaliza, deoarece printre cele 150 de experiențe AI sunt incluse și realizarea de apeluri video la calitate înaltă, fără zgomot de fond, cu sunet clar, cu încadrare automată a subiectului și corecție a contactului vizual, generarea automată de subtitrări pentru clipurile vizualizate, eliminarea fundalurilor din imagini sau chiar generarea de clipuri video profesionale și organizarea rapidă a galeriei personale de clipuri și fotografii.

AI PC de nivel următor de la ASUS

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) duce și mai departe conceptul Zenbook, noul model fiind o demonstrație de forță a măiestriei inginerilor ASUS care au pus la punct o carcasă de durabilitate superioară, rigidă și foarte rezistentă la uzură, lucru care nu ar fi fost posibil fără utilizarea Ceraluminum™, un material inovator inspirat de tehnologiile industriei aerospațiale și de cea a ceasurilor de lux.

Noul finisaj exterior inspiră anduranța și individualitatea, iar utilizatorii pot alege dintre două nuanțe deosebite: Zumaia Grey inspirată de tonurile stâncilor flysch din regiunea spaniolă Zumaia și Scandinavian White, culoare care amintește de căldura soarelui arctic pe suprafața zăpezii, reflectând confortul și neutralitatea.

Suprafața exterioară este acoperită cu Ceraluminum™ și este completată de prelucrarea precisă la CNC dintr-un singur bloc de aluminiu. Împreună, cele două procese contribuie la crearea unui ultraportabil cu o durabilitate care trece toate testele standardelor de nivel militar, însă rămâne foarte ușor, subțire și extrem de rigid, datorită construcției realizate complet din metal. Din toate aceste motive, ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este pregătit să facă față oricărei aventuri în care te va însoți.

Poți achiziționa noul ASUS Zenbook S 16 (UM5606) în mai multe configurații puternice direct din stocul din eShop ASUS România.