Aventurile tânărului Han Solo vor ajunge pe marile ecrane în 2018

Vezi cine a fost numit la cârma spin-off-ului Star Wars

Din seria de filme promise odată cu achiziţia LucasFilm, studiourile Disney au ales să înceapă lucrul la producţia ce îl va avea în centru pe tânărul Han Solo. Potrivit Variety.com, pelicula a primit deja o dată de lansare – 25 mai 2019 – şi un cuplu de regizori populari la Hollywood, Phil Lord şi Christopher Miller (cunoscuţi pentru filmele 21 Jump Street şi The Lego Movie).

De scenariu – ce va explora originile faimosului contrabandist spaţial - se vor ocupa Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back) şi fiul său, Jon Kasdan. Scenariştii sunt de părere că Lord şi Miller vor aduce „o nouă dimensiune universului Star Wars”.

„Sunt doi dintre cei mai deştepţi, amuzanţi şi plini de originalitate cineaşti de astăzi şi sunt cea mai bună alegere pentru aventurile de început ale lui Han Solo, unul dintre cele mai grozave personaje din galaxie”, au mai spus ei.

Aaron Paul a fost numit în urmă cu ceva vreme actorul ales pentru rolul lui Han Solo. Momentan, producătorii nu au precizat dacă el mai este implicat în spin-off-ul preluat acum de Lord şi Miller.

Filme
Persoane