AXN Spin introduce în noua grilă emisiuni de lifestyle, seriale criminalistice și personaje unice

Unele dintre cele mai populare emisiuni de lifestyle și serii de documentare criminalistice captivante se vor regăsi din acest sezon în noua grilă AXN Spin.

AXN Spin, parte a Antenna Entertainment alături de posturile AXN, AXN Black și AXN White, anunță oficial o schimbare în formula canalului. Astfel, AXN Spin se repoziționează într-un canal destinat publicului preponderent feminin, care va oferi în special programe de lifestyle și seriale de crimă adevărată.


În timpul zilei, telespectatorii vor putea urmări emisiuni de divertisment și seara se vor delecta cu povești polițiste pline de suspans, reconstituiri dramatice și interviuri încărcate de emoție. De la Curățenie Generală, unde designeri iscusiți vin cu reamenajări spectaculoase ale locuințelor, și Vânătorii de Case, care explorează proprietăți de lux, până la Ucigașul de lângă noi și Cum l-am prins pe criminal, ce dezleagă mistere înfiorătoare din America.

În sezonul al patrulea din Curățenie Generală, Stacey Solomon și echipa ei de experți continuă să ajute familiile să-și reorganizeze locuințele și să-și transforme spațiile de zi cu zi în adevărate sanctuare frumos amenajate. Urmăriți-i în timp ce oferă sfaturi practice și explică faptul că o casă bine îngrijită poate duce la o viață mai fericită. Între timp, Vânătorii de Case vă poartă într-o călătorie însorită în inima zonelor rurale canadiene, prezentând proprietăți diverse - de la cabane confortabile la imobile spațioase, totul în timp ce potențialii proprietari își caută un refugiu, departe de agitația orașului.

criminalistice, deslușind misterele din spatele infracțiunilor, în Ucigașul de lângă noi. Cu analize amănunțite, interviuri cu experți și dezvăluiri șocante, fiecare episod oferă o perspectivă cutremurătoare asupra lumii investigațiilor criminale și a luptei neîncetate pentru dreptate. În plus, nopțile târzii vor deveni mai înfricoșătoare, deoarece Cum l-am prins pe criminal ne va arăta munca de zi cu zi a unui detectiv care îi aduce pe criminali în fața justiției.

Un alt serial polițist de top difuzat pe AXN Spin este Ucigașul din interior, care explorează, din punct de vedere psihologic, ce îi determină pe oamenii obișnuiți să comită crime neașteptate. Nu în ultimul rând, Cum am supraviețuit criminalului în serie va împărtăși poveștile captivante și adevărate ale celor care s-au confruntat cu un asemenea criminal. Prin interviuri și reconstituiri dramatice, serialul dezvăluie rezistența și puterea supraviețuitorilor care au scăpat din mâinile infractorilor.