Netflix
×
Utilizator
×

Bad, bad Joker: Joaquin Phoenix părăseşte un proiect cu cinci zile înainte de filmare

Despărţirea actorului de noul film al lui Todd Haynes provoacă pierderi de peste un milion de dolari

Se pare că Joaquin Phoenix s-a contaminat cu anarhia specifică personajului care i-a adus un premiu Oscar, Joker, şi provoacă haos şi în viaţa reală: cu doar cinci zile înainte de începutul filmărilor actorul a părăsit producţia noului film al lui Todd Haynes (May December).

Ai putea ridica din umeri şi spune că Phoenix va fi înlocuit, dar lucrurile nu sunt atât de simple, anunţă Variety. În primul rând, producţia cheltuise deja sume importante pentru construcţia de decoruri şi scenografie în oraşul mexican Guadalajara. În al doilea rând, celebritatea lui Phoenix făcuse noua producţie atractivă pentru distribuitori de pe mai multe continente, iar retragerea lui intempestivă provoacă pierderi irecuperabile de peste un milion de dolari, generând foarte probabil şi probleme juridice.

Sursa Variety consideră că Phoenix ar fi fost într-un final descurajat de faptul că filmul încă nenumit al lui Haynes are în centrul atenţiei o poveste de dragoste între doi bărbaţi, alături de actorul din Walk the Line şi Gladiator urmând să apară Danny Ramirez (Top Gun: Maverick). Filmul ar fi trebuit să conţină scene explicite de sex, Haynes declarând în repetate rânduri că producţia va primi rating-ul "Interzis minorilor" dacă ideile sale din scenariu se vor regăsi întocmai pe ecran.

Persoane