Black Widow şi Hawkeye, prezenţe importante în The Avengers 2

Joss Whedon modifică centrul de greutate din grupul Răzbunătorilor...

După anunţul făcut de Joss Whedon în cadrul Comic-Con legat de villain-ul celei de-a doua părţi a lui The Avengers, Ultron, echipa de supereroi a filmului a părut că nu mai este deloc în siguranţă. Mai ales datorită unei precizări a lui Whedon, care a spus că ar vrea să şi înlocuiască unele personaje cu altele.

Într-o declaraţie recentă, cineastul a spus că va face din Haweye un personaj important în The Avengers 2, ceea ce înseamnă probabil că este pentru ultima dată când îl vom vedea. Ce de la MTV. Com au preluat însă şi declaraţia ulterioară a lui Whedon, în care ţintea de această dată la Black Widow.

„Natasha va fi o prezenţă cu foarte mare greutate în sequel, pentru că vrem să ne concentrăm asupra acelor personaje care nu au în spate o franciză, deşi ea va apărea în Captain America 2”, a exlicat el. „Ea a fost pentru mine personajul cel mai atrăgător, pentru că nu este un supererou, este un spion. Iar asta în ochii mei o face extrem de interesantă. Ceea ce am pregătit pentru ea încă de la începutul filmului este demenţial”, a adăugat Whedon.

Lăsând la o parte partiturile excelente pregătite de Whedon pentru Hawkeye şi Black Widow – care pot însemna sau nu sfârşitul acestora – fanii supereroilor Marvel se pregătesc de alte două întâlniri importante: cea cu Scarlet Witch şi Quicksilver, pe care Whedon a declarat că îi va adăuga grupului în The Avengers 2.

 

Filme
Persoane