Netflix
×
Utilizator
×

Blake nu l-a bătut pe Ryan în SUA, dar l-a bătut în România

Drama romantică It Ends with Us, pe primul loc în topul încasărilor de la noi

Analiştii de la Hollywood s-au amuzat să transforme confruntarea din cinematografe între It Ends with Us, cu Blake Lively în rolul principal, şi superhitul soţului ei, Ryan Reynolds, Deadpool & Wolverine, într-o competiţie casnică. Lui Blake nu i-a reuşit să-i tragă preşul de sub picioare lui Ryan în Statele Unite, unde filmul ei a încasat cu câteva milioane de dolari mai puţin, dar a reuşit să domine în România.

Cu aproape 42.000 de bilete vândute în weekend, It Ends with Us (cronica noastră aici) a avut încasări de 1,21 milioane de lei, mai mult decât Deadpool & Wolverine, care a încasat 1,16 milioane. Trebuie spus că It Ends with Us se află la primul weekend în cinematografe, în timp ce superproducţia Marvel este la al treilea.

În ce priveşte încasările americane, It Ends with Us a reuşit să strângă mai mult de 50 de milioane de dolari, ceea ce a transformat weekend-ul trecut în primul weekend de august din toate timpurile când două filme au încasări de peste 50 de milioane de dolari. Blake şi Ryan au toate motivele, aşadar, să deschidă o sticlă de Dom Perignon.

Un alt motiv de bucurie, desigur, este faptul că în weekend Deadpool & Wolverine a intrat în aşa-zisul club al miliardarilor, reuşind să treacă mult râvnitul prag de un miliard de dolari încasări globale. În România, filmul are mai mult de 10 milioane de lei încasări, urcând astfel pe locul cinci în topul anual.

Foto: Hepta.

Filme
Persoane