Bonomul Tom Hanks, în rol de țâfnos, în primul trailer pentru A Man Called Otto

Dramedia se va lansa la noi pe 13 ianuarie

Iată-l pe Tom Hanks în primul trailer al remake-ului american A Man Called Otto, readaptare hollywoodiană a filmului suedez A man called Ove (Suedia), nominalizat la Oscar și câștigător al Premiului Comedia Europeană a Anului la European Film Awards 2016.

Trailerul mizează foarte mult pe a ni-l arăta pe bonomul Tom Hanks în ipostaza de „nesuferit” și mai puțin pe a ne emoționa. Noi am urmărit în paralel și trailerul producției originale și ne-au dat lacrimile în cele sub două minute ale video-ului.

Nu mic este pariul pe care și-l propune producția americană, în regia lui Marc Forster. Cum miza este mare, s-a și ales un actor de calibru pentru a juca rolul țâfnosului pe care ajungem să îl îndrăgim.

Alături de Tom Hanks din distribuție fac parte Mariana Trevino (Overboard), Rachel Keller (Legion) și Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground).

În A Man Called Otto, Forster - împreună cu scenaristul David Magee (Finding Neverland) - spun povestea unui bărbat văduv, singur, morocănos și cu principii neclintite, închistat într-o rutină și gata de ceartă, care face zile amare tuturor vecinilor pe care îi urmărește cu un ochi de uliu. Chiar atunci când pare că a renunțat cu totul la viață, se naște o nebănuită prietenie cu noii săi vecini. Încetul cu încetul, Otto suferă o transformare discretă... dar poate el oare să se schimbe cu adevărat?

În 2017, filmul suedez A Man Called Ove a avut scenariul și regia semnate de către Hannes Holm, o adaptare după romanul lui Fredrik Backman. A fost nominalizat la Oscarurile din 2017 pentru „Cea mai bună producție internațională”.