Netflix
×
Utilizator
×

Cara Delevingne ar putea fi noua fată Bond

Fostul fotomodel este starul noii producţii a lui Luc Besson, Valerian and the City of a Thousand Planets

Daniel Craig este aproape să reia, pentru ultima oară, partitura lui James Bond – suma oferită de producători pentru a-l convinge a fost una uriaşă; se apropie, după cum a scris presa internaţională, de 150 milioane de dolari – astfel încât realizatorii se pregătesc să aleagă şi restul distribuţiei înainte de a pune în mişcare producţia.

Publicaţia britanică The Mirror a preluat afirmaţia unui corespondent din Los Angeles al show-ului Tv Lorraine, din care reiese că următoarea fată Bond ar putea fi fotomodelul devenit actriţă – şi starul recent lansatului Valerian and the City of a Thousand Planets – Cara Delevingne.

Se pare că vedeta britanică, în vârstă de 24 de ani, a intrat în vizorul producătorilor celebrei serii, însă reprezentanţii actriţei nu au oferit, deocamdată, nicio informaţie în acest sens. Ea a terminat recent filmările la thriller-ul London Fields (în care joacă alături de Amber Heard şi Theo James) şi lucrează acum la drama romantică Life in a Year (altături de Jaden Smith şi Cuba Gooding Jr.). Se pregăteşte de thriller-ul Fever Heart, în care va juca alături de Alexander Skarsgård.

Craig şi-a ocupat orarul de după Spectre cu serialul TV Purity, aflat momentan în pre-producţie. Dintre cele două filme la care a încheiat lucrul până acum, unul – drama poliţistă Logan Lucky, a lui Steven Soderbergh – se va lansa în Statele Unite pe 18 august. Kings, în care joacă şi Halle Berry, nu are încă o dată de lansare. 

Filme
Persoane