Câştigători CONCURS: Săruturi, săruturi...

UPDATE: CÂŞTIGĂTORII CONCURSULUI "Săruturi, săruturi... Cele mai memorabile" SUNT USERII: ^Neo^,  agentusorin, medvetdoc, lauralala, silvye, blue_andrutza, camaleonii, Smurf3tte, c0rinna, Lenart_00! Felicitări!

Fiecare dintre cei zece a câştigat o invitaţie dublă la orice film, de la orice oră, la cinematograful The Light Cinema din Bucureşti, invitaţie valabilă în perioada 28 februarie - 3 martie 2011. Scrieţi-ne un mail de confirmare, pe adresa [email protected], de pe adresa de mail cu care v-aţi înscris pe cinemagia.ro, precizând în Subiect numele concursului, userul cu care aţi castigat şi numele vostru complet, aşa cum apare în actul de identitate cu care vă veţi prezentaţi la cinematograf.

                                                   --------------------------------------------------------

Punem la bătaie 10 invitaţii duble la cinematograful The Light Cinema din Bucuresti pentru 10 cele mai frumos argumentate raspunsuri la intrebarea "Care este cel mai memorabil sărut din istoria cinema-ului".

Invitatiile vor fi valabile la orice film, de la orice ora, în perioada 28 februarie - 3 martie 2011. Concursul se închide de Dragobete, adică pe 24 februarie, ora 20. Pe 25 februarie anunţăm câştigătorii. Atenţie, trebuie sa fiţi logaţi când postaţi comentariile, ca să vă putem contacta dacă veţi câştiga.


Mai jos un album foto cu cele mai frumoase săruturi din 2010. Atenţie, la concurs vă puteţi referi la cele mai memorabile săruturi din filme - indiferent de anul apariţiei. Succes!

The Twilight Saga: Eclipse