Cât de bune sunt efectele din New Moon?

Mai degrabă proaste, ne spune o scenă de luptă din noul film...

Un clip de 45 de secunde din New Moon arată că nu trebuie să avem prea mari aşteptări de la efectele speciale din această continuare regizată de Chris Weitz. Clipul, pe care îl poţi vedea mai jos, prezintă probabil cel mai tensionat moment al filmului, o scenă în care Bella se află în pericol de moarte.

Dacă Twilight a funcţionat numai datorită cuplului Kristen Stewart-Robert Pattinson (vezi aici o cronică a primului film), se pare că Weitz a trebuit să improvizeze în New Moon din cauza scenariului: cei doi protagonişti trebuie să înfrunte o lungă despărţire, ei reîntâlnindu-se de-abia la finalul filmului, unde se petrece... scena de mai jos.

Dacă în Twilight treceai cu vederea efectele dezamăgitoare, se pare că acest lucru nu va mai fi posibil în New Moon, unde altercaţiile dintre vârcolaci şi vampiri şi, mai mult, diferendele dintre familiile de vampiri ar fi trebuit să fie susţinute de efecte speciale mai scumpe decât îşi permit, probabil, producătorii noului film.

Un fragment de 20 de minute din The Twilight Saga: New Moon a fost prezentat ieri în cadrul festivalului de la Roma, stârnind entuziasmul fanilor, puşi pe jar şi de prezenţa pe covorul roşu a actorilor Charlie Bewley, Jamie Campbell Bower şi Cameron Bright, noi achiziţii ale seriei şi interpreţi ai membrilor familiei Volturi.

Vezi mai jos clipul, ce crezi despre el?

 

Filme
Persoane