Câte oase și-a rupt Jeremy Renner în accidentul cu plugul de zăpadă

Accidentul i-a pus viața în pericol, iar actorul este departe de a fi rcuperat pe deplin

După accidentul grav avut cu plugul de zăpadă, Jeremy Renner și-a ținut fanii cu sufletul la gură, și cu cât aflăm mai multe, cu cât accidentul se dezvăluie a fi mai grav, scrie Looper. Autoritățile au anunțat că Renner a fost călcat de plugul lui de zăpadă după ce curăța zăpada.

Spitalizarea actorului a creat ecouri în lumea filmului și a fanilor, aceștia trimițându-i urări de sănătate. La o zi după accident, Variety anunța că Renner a fost operat, starea lui fiind „critică, dar stabilă.” La câteva săptămâni după accident, petrecut de Anul Nou, Renner a ieșit din spital. Totuși, accidentul i-a pus viața în pericol, iar actorul este departe de a fi rcuperat pe deplin. Acum, descrie rănile suferite, cu toate că atitudinea sa rămâne una pozitivă.

Pe contul său de Twitter, acesta scrie: „Vreau să mulțumesc TUTUROR pentru mesajele și pentru grija lor. Vă iubesc și vă apreciez pe toți. Am peste 30 de oase rupte care se vor repara și se vor vindeca, așa cum dragostea repară familiile și prietenia”.

E o atitudine bună pentru cineva cu răni atât de grave. Rămâne de văzut cât va dura recuperarea lui Renner. „Este un dur. Oare cum o fi arătând plugul de zăpadă după impact?”, făcea haz de necaz colegul de platou Chris Evans. Actorul i-a răspuns pe un ton călduros.

Pe Instagram, Chris Hemsworth îl descria pe Renner drept „un campion”. Și regizorul James Gunn, sau actorul din Aquaman Jason Momoa, sau modelul Heidi Klum au fost câteva dintre starurile care l-au încurajat pe Renner.

În timp ce Renner e în convalescența, publicul se poate bucura de noile episoade din The Mayor of Kingstown. Cel de-al doilea sezon continuă să fie distribuit pe Paramount+, cu noi episoade difuzate duminică.

Renner mai are în derulare două proiecte de film anunțate public, unul dintre ele fiind Unitled Oxycontin Project, iar celălalt o apariție neoficială deocamdată în Avengers: The Kang Dynasty, programat pentru premieră în 2025. Considerând starea lui medicală, revenirea în Avengers este ceva nesigur. Să vedem dacă Renner va face din nou echipă cu Hailee Steinfeld pentru al doilea sezon din Hawkeye. Dacă actorul va reveni ca Hawkeye, o va face când rănile se vor vindeca complet, mai scrie Looper.

Filme
Persoane