Ce recorduri va bate Deadpool & Wolverine la premieră?

Analiştii de la Hollywood sugerează că "vara" cinematografică începe anul acesta pe 26 iulie

După un 2023 lamentabil, Universul Cinematografic Marvel pare să revină în forţă cu Deadpool & Wolverine: companiile care analizează vânzările de bilete în avans anunţă, citate de Deadline, că Deadpool 3 are toate şansele să devină filmul cu rating-ul R (minorii sub 17 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult pentru a intra în sala de cinema) cu cel mai bun prim weekend din istorie, cu previziuni de încasări ce depăşesc 160 de milioane de dolari. Previziuni anterioare evaluau aceste încasări la 200 de milioane, ceea ce ar face recordul încă şi mai categoric.

În acest moment, recordul este deţinut tot de un film Deadpool: prima parte a seriei, lansată în 2016, a încasat 132 de milioane de dolari în weekend-ul lansării. Cu 160 de milioane, Deadpool 3 ar întrece şi Inside Out 2 (155 de milioane în primul weekend), adjudecându-şi recordul pentru cea mai bună lansare a anului.

Pentru amatorii de cifre, vânzările în avans pentru Deadpool & Wolverine se ridică la 19 milioane de dolari, cu trei săptămâni înainte de premiera din 26 iulie. Această sumă întrece vânzările în avans pentru Black Panther: Wakanda Forever, care a avut un weekend de debut cu 181 de milioane de dolari încasări în SUA.

Ne întrebăm câte dintre bilete au fost cumpărate de fanii lui Peggy, "cel mai urât câine din Marea Britanie" cooptat de Ryan Reynolds drept aghiotant canin al lui Deadpool.

Filme