Channing Tatum intră în lumea lui Peter Pan

Actorul va lucra la un film intitulat Peter Pan Begins, împreună cu producătorul lui Alice in Wonderland

Poveştile încep să devină la fel de populare la Hollywood precum benzile desenate, iar adaptările acestor două genuri îşi fac loc din ce în ce mai mult pe marile ecrane. După Alba ca Zăpada, Scufiţa Roşie şi Oz vine rândul unui alt erou de poveste să fie transpus pe marele ecran, iar întâmplările sale rescrise, scrie The Hollywood Reporter.

Channing Tatum a pus ochii pe aventurile lui Peter Pan şi a început lucrul la Peter Pan Begins, alături de scenaristul Billy Ray – care a pus recent pe hârtie adaptarea cărţii „The Hunger Games” – şi producătorul Joe Roth, deloc străin genului de film fantastic şi al adaptărilor după poveşti. Roth s-a ocupat de filmul lansat anul trecut, Alice in Wonderland şi lucrează acum la Oz, the Great and Powerful şi Snow White and the Huntsman.

Momentan, nu se ştie dacă Tatum va şi juca în film sau va rămâne la stadiul de producător, mai ales că pentru rolul principal ar fi nevoie de un actor mai tânăr. Asta dacă scenariul nu va avea o abordare total diferită a istoriei imaginate de J.M. Barrie, băieţelul zburător care refuză să crească şi trăieşte pe tărâmul din Neverland.

Filme
Persoane