Chipeşul fiu al lui Pierce Brosnan, vedeta plajelor din Malibu

Pierce Brosnan, recent în cinematografele noastre cu filmul The November Man/Nume de cod: Spionul de noiembrie, are un fiu - devenit model Saint Laurent după ce a fost descoperit pe o plajă din Los Angeles

O fi Pierce Brosnan cel mai atractiv James Bond din majoritatea clasamentelor cu actorii care l-au interpretat pe celebrul spion, dar  începe să fie eclipsat de fiul său, recent devenit noua imagine a Saint Laurent.

Dylan Brosnan îşi face debutul în lumea modelelor masculine şi nu e nicio îndoială că arătosul tânăr este la înălţimea arătosului său tată. În vârstă de 17 ani, student la film, cu ceva calităţi muzicale, arată fermecător în imaginea de mai sus, cu păr negru şi ochi arzători.

La ora actuală, tânărul locuieşte în California, acolo unde Hedi Slimane, director de creaţie la Saint Laurent, l-a descoperit vara trecută pe o plajă din Malibu. 

La acea dată, Hedi Slimane nu ştia că Dylan este fiul lui Pierce Brosnan, ceea ce dă de înţeles că debutul băiatului  s-a bazat numai pe aspectul său atrăgător.

Galerie poze
Filme
Persoane