Colin Firth ar putea duce Oscarul în satul în care s-a născut

Locuitorii din Grayshoot, Marea Britanie, l-au invitat pe actor să sărbătorească alături de ei premiul câştigat

Locuitorii unui pitoresc sat din Surrey, Marea Britanie, sunt extrem de mândri de Colin Firth, scrie Wenn.com. La nici o zi de la câştigarea premiului Oscar pentru rolul său din The King's Speech, actorul a fost invitat prin intermediul presei de către membrii comunităţii din Grayshott, unde s-a născut în urmă cu 50 de ani, să le facă o vizită.

Chiar dacă Firth nu a locuit decât o scurtă perioadă de timp în satul englez menţionat - el mutându-se ulterior în Nigeria, cu părinţii - conform celor declarate de reprezentantul locuitorilor din Grayshott, Peter Hatch, el este totuşi considerat un „fiu al comunităţii”. „Dacă Colin citeşte aceste rânduri, [am dori să îi spunem] felicitări pentru premiul Oscar câştigat şi te invităm alături de noi, în Grayshott, pentru a sărbători!” a ţinut să spună Hatch.

Conform declaraţiilor unor localnici, lui Firth îi va fi înmânată, pentru a marca reuşita sa la Oscaruri, cheia oraşului.

O altă onoare acordată actorului vine din partea unui faimos lanţ hotelier din Marea Britanie, Premier Inn, care a redenumit un etaj întreg al unuia din clădirile sale, hotelul Premier Inn Eastleigh, „etajul Firth”.

Filme
Persoane