Comedia românească Pup-o, mă!, pe Netflix

Aduce în atenție o legendă de prin partea Ardealului despre ce trebuie să faci într-o anumită zi a anului ca să te însori

Comedia românească Pup-o, mă! a fost achiziționată de Netflix România și poate fi văzută din 22 august pe platforma de streaming. Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama și Alexa Tofan sunt actorii principali ai comediei. Ei construiesc personaje pe alocuri adorabile în „inocența” lor. Filmul poate trezi simpatie și binedispune, pentru umorul anecdotic și personajele neaoșe.

Acțiunea are loc într-un adevărat colț de rai, în inima Apusenilor, arătând o parte frumoasă a României. Tradiții, peisaje pitorești, personaje spumoase și umor autentic românesc sunt ingredientele cu care comedia ardeleanească Pup-o, mă! își propune să cucerească publicul din online, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

 Cu candoare și voie bună, Pup-o, mă! spune povestea a trei ciobani dornici de însurătoare, deși sunt flăcăi tomnatici, aducând în atenție o legendă de prin partea Ardealului despre ce trebuie să faci într-o anumită zi a anului ca să te însori. Peisajele bucolice sunt puse în valoare de către imaginea caldă a lui Ioan Meltzer și de regia Cameliei Popa.

Povestea imaginată de Alin Panc (în dublu rol, de inițiator al proiectului și actor în film) a atras atenția regizoarei, care a simțit că legenda e suficient de suculentă și cinematografică iar personajele, niște ciobani, au potențial comic.

„Sunt foarte mândru că un film cu buget așa de mic a reușit în așa scurt timp să crească mare, este un alt stil de cinema și o altă abortare a filmului, un altfel de umor și un alt mod de prezentare a românilor. Este simplu și la obiect, scopul lui e să te facă să râzi. Nu altceva. Netflix a văzut asta în el și ne-a luat sub aripa lui, este pionierat îm genul filmelor de comedie. Iar eu, cu văru Săndel, de acum înainte doar genul ăsta de filme o să facem. Să bucurăm oamenii!”, a declarat Alin Panc.

Filmul a rulat pe marile noastre ecrane anul trecut, fiind văzută la cinema de 26.127 de spectatori. Pup-o, mă! a fost difuzat și în cadrul unor caravane de film, în zone fără săli de cinema ale țării.

Filme