CONCURS: Cinefilii mai au 12 zile ca să facă predicţii la Oscar şi să ia un laptop

1800 de persoane au prezis până acum pe cinemagia.ro cum va arăta palmaresul din 28 februarie 2011

1800 de cinefili au participat până în acest moment la Concursul de predicţii Oscar 2011, lansat  în data de 7 februarie, pe cinemagia.ro. Aceştia s-au înscris automat în competiţia pentru Marele premiu - un laptop Lenovo şi 12 filme  pe DVD.  Publicul poate vota până pe 28 februarie, ora 1 noaptea, gala Oscarurilor urmând a fi difuzată pe HBO de la 3 a.m. (ora României).

Început ca un concurs de nişă, destinat exclusiv forumiştilor Cinemagia, Concursul de predicţii Oscar a câştigat popularitate chiar după prima ediţie, în 2008. Din 2011, concursul este deschis tuturor cititorilor Cinemagia. Filme pe DVD ca Reţeaua de socializare,  Marioneta, Precious - o poveste despre speranţă, Vagabondul milionar, Omul care se holba la capre, Povesti din L.A., O fată de milioane  şi Cârtiţa pot fi câştigate chiar şi de către participanţii care prezic corect numai la patru categorii ale Premiilor Oscar din 24 - câte cuprinde întregul palmares.    

Sub sloganul "Prevezi şi câştigi", cinemagia.ro oferă pasionaţilor de film provocarea de a intra în mintea celor 6000 de membri ai Academiei Americane de Film pentru a alcătui palmaresul Oscarurilor, înainte ca acesta să fie anunţat.

Votează şi tu chiar acum!

Filme