Coronavirusul suspendă filmările la Red Notice, heist thriller-ul cu Dwayne Johnson protagonist

Pe de altă parte, Paramount a amânat filmările din Veneția pentru Mission: Impossible 7

Netflix, producătorul filmului cu jafuri Red Notice, ce îl are pe Dwayne Johnson protagonist, anulează filmările din Italia, din cauza epidemiei de COVID 19, scrie Deadline. Ryan Reynolds și Gal Gadot (Wonder Woman) joacă, de asemenea, în film.

Atlanta a fost primul loc de filmare pentru Red Notice, iar segmentul ce urma să se filmeze în Italia era prevăzut în scenariu, cu detalii ce țin de locații celebre din peninsula Apeninică. Producătorii trebuie să se gândească la o alternativă cât mai repede, pentru a nu se întârzia filmările.

Scenariul este redactat de Rawson Marshall Thurber, regizor și scenarist al action-urilor Skyscraper și Central Intelligence. Tot Marshall Thurber a semnat scenariul serialului The Umbrella Academy. Red Notice s-a dezvoltat inițial sub egida studioului Universal, ulterior gigantul streamingului preluând proiectul.

Ritu Arya (The Umbrella Academy) și Chris Diamantopoulos (Silicon Valley) completează distribuția. Red Notice nu e singurul film afectat de coronavirus, menționează publicația mai sus menționată. Paramount a amânat filmările de trei săptămâni pentru Mission: Impossible 7, prevăzute a se desfășura în Veneția.

Filme
Persoane