Cum a reacţionat Lady Gaga când l-a auzit pe Joaquin Phoenix cântând

Pe unii reacţia i-ar fi descurajat, dar nu şi pe laureatul cu Oscar pentru Joker

Mai avem de aşteptat mai puţin de o lună până când sequelul Joker: Folie à Deux, pe care noi l-am considerat filmul cel mai susceptibil să impresioneze şi să surprindă în a doua jumătate a anului, va avea premiera în cadrul festivalului de la Veneţia. Nu e de mirare că a început campania de promovare, iar interviuri cu protagoniştii Lady Gaga şi Joaquin Phoenix nu vor întârzia să dea detalii din culisele sequelului etichetat drept un "delir muzical".

Iată că începe Phoenix într-un interviu pentru publicaţia britanică Empire, în care actorul spune că Lady Gaga "s-a înecat cu cafeaua" atunci când l-a auzit prima oară cântând. Reacţia "a fost foarte încurajatoare şi mi-a dat multă încredere în mine", a glumit actorul. Dar, după această primă reacţie, Lady Gaga l-a sprijinit continuu în încercările sale de a-şi cultiva abilităţile muzicale.

Te-ai putea aştepta ca Lady Gaga să nu aibă nicio problemă în a aborda personajul ei, din moment ce cântă pe scenă de peste două decenii, dar lucrurile nu au stat chiar aşa: "Lumea mă ştie drept Lady Gaga, dar acest film nu este despre Lady Gaga, interpretez un personaj. A trebuit să muncesc din greu pentru ca modul meu de a cânta să o omagieze pe Lee (n.r. - personajul ei din film)".

Premiera globală a filmului este programată pentru primul weekend din octombrie.

Filme
Persoane