Cum vor arăta "alien"-ii în Prometheus?

Noi surse dau informaţii despre aspectul extratereştrilor şi despre subiectul filmului

Cei de la slashfilm descoperă noi informaţii despre Prometheus, filmul care precede, din punct de vedere narativ, celebra serie Alien. Regizat de Ridley Scott şi cu scenariul scris de Damon Lindelof, Prometheus (titlul s-ar putea schimba) o să fie populat, pe lângă Charlize Theron, Michael Fassbender şi Noomi Rapace, şi de celebrii extratereştri cu acid în loc de sânge.

Bineînţeles, nimeni nu ştie cum vor arăta aceştia, dar surse din interiorul producţiei dezvăluie detalii cât se poate de logice: aspectul xenomorfilor va avea caracteristicile speciei extraterestre supranumită "jocheul spaţial" din primul film. Când xenomorfii îşi depun ouăle într-un corp gazdă, noul exemplar împrumută caracteristici ale acestuia: extratereştrii născuţi din oameni sunt bipezi şi au gură şi dinţi, de exemplu. Dacă gazda este un câine sau o bovină, extraterestrul este cvadruped, iar schimbările, în funcţie de gazdă, pot acoperi o gamă inepuizabilă.

Având în vedere corpul imensului "jocheu" ar trebui să ne aşteptăm ca echipajul uman ajuns într-o colonie în care extratereştrii sunt crescuţi ca o armă biologică perfectă să aibă de luptat cu bestii de dimensiuni considerabile.

Filmul se va lansa pe 8 iunie 2012, dar până atunci cu siguranţă vom publica fotografii şi trailere cu xenomorfii din noua producţie.

Filme
Persoane