Daniel Radcliffe pune pe jar studiourile Warner Bros.

Sunt forţate să cumpere toate biletele de la spectacole succesive ale unei piese pe Broadway cu Radcliffe

Studiourile Warner Bros. sunt forţate să cumpere toate biletele de la cinci spectacole succesive ale unei piese pe Broadway cu Daniel Radcliffe în rol principal, pentru a-l avea pe actor la premiera londoneză a producţiei Harry Potter şi Talismanele Morţii, partea a doua, din 7 iulie.

Studiourile  s-au declarat "înfuriate" de pretenţia producătorilor piesei  "How To Succeed in Business Without Really Trying", dar sunt "furioase" şi că  Radcliffe şi -a luat acest angajament pe Broadway, când ar trebui să promoveze ultima parte a seriei Harry Potter.

Warner Bros. au nevoie de Daniel Radcliffe pentru o perioada mai mare, nu doar la premiera londoneză - care să includă premiera americană a filmului, conferinţe de presă şi interviuri acordate de principalul star al producţiei, însă suma cerută de realizatorii spectacolului se ridică la 300.000 de lire. "Producătorii piesei de teatru nu fac compromisuri: spun că nu-i vor da drumul lui Radcliffe decât dacă Warner cumpără toate biletele la spectacolele din serile în care au nevoie de el", declară sub protecţia anonimatului o persoană din interiorul Warner Bros.

Cu premiera în România pe 15 iulie 2011, Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea II ne va arăta că Harry Potter este singurul care va trebui să facă sacrificiul suprem în confruntarea cu Lord Voldemort.

Filme
Persoane