De Ziua Cinematografelor, Bucureștiul primește un nou cinematograf: 7 lei biletul doar pe Cinemagia

Primul cinematograf deschis în București în ultimii 5 ani, cu o investiție estimată de 800.000 euro, se deschide pe 14 septembrie în Vitantis Shopping Center

În ziua deschiderii - sâmbătă, 14 septembrie, cinefilii au parte de o ofertă specială: 7 lei biletul* doar pe Cinemagia! Consultă programul, alege-ți filmul și cumpără bilete la PREȚ REDUS prin Cinemagia!

Lanțul de cinematografe românesc HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița și Slobozia se extinde toamna aceasta, aducând publicului un nou cinematograf în București, Happy Cinema Vitantis, dotat cu tehnologie de ultimă generație.

Cinematograful din Vitantis Shopping Center (București) pune la dispoziția spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere. Noul cinematograf vine cu un nou concept, care pune accent pe confortul din sală, oferind experiențe unice spectatorilor, precum accesul la proiecții private, conținut alternativ și tarifare flexibilă.

Proiecțiile de la Happy Cinema Vitantis Shopping Center din București vor debuta cu un eveniment dedicat iubitorilor de film românesc: proiecție specială, în prezența echipei, a filmului Ext. Mașină. Noapte, miercuri, 11 septembrie, începând cu ora 19:00, urmată de un Q&A la care participă regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță și Andi Vasluianu.

Happy Cinema Vitantis Shopping Center va găzdui în luna octombrie un festival al filmelor de artă, iar în noiembrie a doua ediție a Classy Film Festival, eveniment care aduce în fața publicului opere de colecție ale marelui ecran și staruri de cinema care au făcut istorie. Fanii muzicii rock vor fi încântați să descopere proiecțiile speciale ale filmului Sabaton – The Tour to End All Tours, în timp ce pasionații de operă și balet vor putea urmări prestigioasa stagiune 2024-2025 Royal Ballet and Opera.

Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema, la preț întreg, sau online de pe www.cinemagia.ro la numai 7 lei biletul*.

*Oferta este valabilă doar sâmbătă, 14 septembrie 2024, și se aplică numai biletelor achiziționate prin Cinemagia.

Filme
Persoane