Netflix
×
Utilizator
×

Detalii despre intriga sumbră a lui Joker, în noua descriere a filmului

Pelicula cu Joaquin Phoenix va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția

O nouă descriere a filmului Joker a fost lansată, parte a campaniei de promovare dinaintea premierei mondiale ce va avea loc la Festivalul de film de la Veneția, ce aduce unele detalii despre intriga sumbră a poveștii. Se va lansa curând și cel de-al doilea trailer al filmului.

„Joker-ul lui Todd Phillips se concentrează pe iconicul inamic suprem și imaginează o poveste originală, ce nu a mai fost până acum publicată și nici ecranizată. Istoria lui Arthur Fleck, magistral jucat de Joaquin Phoenix, este cea a unui om care se străduiește să își găsească locul în societatea fragmentată a Gotham-ului. Este covn în timpul zilei, însă noaptea speră să își îndeplinească visul de a-și face un nume în lumea stand-up comediei… i se pare însă că viața îi rezervă numai lui glumele proaste, nenorocul. Prins într-o existență ce oscilează între apatie și cruzime, Arthur ia o decizie greșită și declanșează o reacție în lanț a evenimentelor ce se vor derula în acest întunecat studiu al personajului”, scrie comicbook.com.

Filmul se va lansa oficial pe 4 octombrie, iar potrivit site-ului Box Office Pro va avea la debut încasări substanțiale în box office-ul american – între 60 și 90 milioane de dolari.

Festivalul de film de la Veneția va avea loc între 29 august și 7 septembrie. 

Filme
Persoane