Netflix
×
Utilizator
×

Disney are în vedere două versiuni ale Deadpool pentru Universul Cinematografic Marvel

Reacția fanilor față de versiunea ajustată - Once Upon a Deadpool - redă însă destul de clar care dintre cele două variante va avea mai mult succes

Un articol recent al publicației Variety arată că cei de la Disney sunt în căutarea soluției optime pentru relansarea în MCU a „mercenarului cu gura mare” interpretat de Ryan Reynolds. Se pare că studioul se gândește să meargă mai departe cu două versiuni ale lui Deadpool – una pentru minori, ce va fi integrată în seria de filme Marvel, și cealaltă adresată publicul adult (în aventuri de sine stătătoare), pentru a menține succesul producțiilor anterioare în care a evoluat antieroul.

Odată cu trecerea 20th Century Fox în posesia Disney, fanii personajului s-au temut că, pentru a se adapta climatului de corectitudine politică din franciza Avengers, acesta va fi cenzurat. Dacă Bob Iger, președintele Disney, a dat asigurări că filmele Deadpool pentru adulți vor continua sub egida companiei, regizorul lui Deadpool 2, David Leitch, este de părere că nu ar fi necesar ca aventurile personajului să continue în aceeași manieră, și că tonul ireverențios și violent ar putea fi ajustat pentru a se adapta unui public mai larg.

Cu toate acestea, versiunea adaptată minorilor a lui Deadpool 2 – Once Upon a Deadpool – lansată în decembrie, anul trecut, a stârnit reacții mixte în rândul criticilor și a publicului, iar la box office a adunat mai puțin de jumătate din încasările lui Deadpool 2.

Variety mai menționează și că președintele Marvel, Kevin Feige, este interesat să ridice nivelul producțiilor Fantastic Four și X-Men. Veștile nu sunt tocmai bune pentru The New Mutants, despre care studioul crede că ar avea un potențial limitat la box office.

Filme
Persoane