Disney+ și-a asigurat 10 milioane de abonați în 24 de ore

Serviciul de streaming a fost lansat pe 12 noiembrie în Statele Unite, Canada și Olanda

Platforma de streaming Disney+ a trecut de 10 milioane de abonați în doar 24 de ore de la lansare, se arată într-un comunicat al companiei preluat de cnbc.com.

Numărul mare de abonați atras într-un timp atât de scurt poate fi justificat atât de popularitatea Disney și a tilurilor sale, dar și de faptul că există posibilitatea unei perioade de probă a serviciului de șapte zile, iar pentru posesorii de abonament Unlimited ai companiei americane de telecomunicații Verizon accestul la platformă este gratuit pentru un an.

Catalogul Disney+ include, printre altele, saga Star Wars (ce atrage și prin noul serial, The Mandalorian), cele 16 filme Marvel și animațiile Pixar.

Disney+ s-a lansat pe 12 noiembrie în Statele Unite, Canada și Olanda, iar pe 19 noiembrie va debuta în Australia și în Noua Zeelandă. În Marea Britanie, Franța, Germania, Spania și Italia serviciul va fi disponibil din primăvara anului viitor; în Europa de Est serviciul a fost anunțat pentru prima parte a lui 2021.

Cei care au testat deja platforma au lăudat prețul accesibil (6,99 dolari pe lună), interfața atractivă, conținutul oferit direct la rezoluția 4K, însă nu au fost la fel de încântați de puținele titluri originale incluse.

Compania se așteaptă la un număr de cel puțin 60 milioane de abonați până în 2024. În comparație, Hulu a declarat că are acum în jur de 30 milioane de abonați, iar Netflix în jur de 150 milioane de abonați în toată lumea.

Filme