După Dahmer, o nouă crimă celebră devine serial pe Netflix

Ryan Murphy explorează povestea sordidă a fraţilor Menéndez într-un sezon de nouă episoade

Că abonaţilor Netflix le plac poveştile violente o dovedeşte faptul că două dintre cele mai sângeroase producţii din ultimul deceniu ocupă locurile 1 şi 5 în topul celor mai vizionate titluri de pe platforma de streaming. Primul este The Squid Game/Jocul calamarului (sezonul secund se lansează pe 26 decembrie), iar al doilea Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Iată că celebrul Ryan Murphy propune, din 19 septembrie, un nou sezon din serialul-antologie despre crime şi criminali notorii.

Monștri: Povestea fraților Lyle și Erik Menendez spune povestea fraţilor Menéndez, care şi-au executat, într-o noapte din august 1989, amândoi părinţii. În timpul procesului ei au încercat să convingă juraţii că fapta lor a fost justificată de lungul şir de abuzuri sexuale, fizice şi emoţionale la care au fost supuşi de tatăl lor. Procurorii, pe de altă parte, au argumentat că crima a fost de fapt justificată de lăcomia celor doi fraţi şi de dorinţa lor de a moşteni, înainte de vreme, reşedinţa din Beverly Hills a familiei, reşedinţă evaluată la mai multe milioane de dolari. Fraţii aveau 21 şi 18 de ani la data crimei, iar acum se află în închisoare, ispăşind o sentinţă pe viaţă fără posibilitatea eliberării condiţionate.

Nicholas Alexander Chavez şi Cooper Koch îi interpretează pe fraţii paricizi, dar actorii din rolurile părinţilor sunt mult mai cunoscuţi: tatăl, José, este interpretat de Javier Bardem, actorul spaniol recompensat cu Oscar pentru No Country for Old Men şi care ar putea impresiona acum într-un nou rol negativ, iar în rolul mamei, Kitty, o vom vedea pe Chloë Sevigny.

Poţi vedea mai sus un teaser lansat chiar ieri, când s-au împlinit 35 de ani de la comiterea crimei.

Filme
Persoane