Echipă de excepţie pentru The Expendables 2: Willis, Stallone şi Schwarzenegger!

Aglomeraţie de staruri consacrate ale filmelor de acţiune în noua producţie a regizorului lui Con Air

Partea a doua a lui The Expendables a stârnit deja curiozitatea şi nerăbdarea fanilor în legătură cu actorii de acţiune care vor face parte din distribuţie de această data, însă numele vehiculate recent nu au fost în totalitate confirmate. Potrivit Deadline însă, putem considera oficială participarea lui Arnold Schwarzenegger şi Bruce Willis.

Ambii actori au apărut în filmul lansat în 2010 (apariţii cameo), însă de această data prezenţa lor se anunţă a fi mult mai substanțială. Willis a fost deja ataşat rolului  antagonistului peliculei, iar Schwarzenegger se va alătura lui Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews şi Jet Li.

Cei de la Moviefone au dat ca sigură şi participarea lui Jean Claude Van Damme, Chuck Norris şi Scott Adkins, însă aceştia nu au fost încă confirmaţi oficial în distribuţie. Un zvon recent îl leagă şi pe Donnie Yen de echipa greilor din film, însă nici acesta nu a semnat încă contractul de participare la producţie.

The Expendables 2 va începe filmările în octombrie şi va fi regizat de Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Rider, The Mechanic).



Filme
Persoane