Ed O'Neill, într-un serial cu avocaţi marca Ryan Murphy

Cunoscut mai ales pentru rolurile comice, actorul schimbă tonul în producţia Hulu All's Fair

Două dintre sitcom-urile sale au dat tonul comediei pentru două generaţii diferite: Married with Children/Familia Bundy, care s-a putut vedea în România la mai bine de un deceniu de la premiera americană din 1986, şi Modern Family/O familie modernă, care a debutat în 2009. Ambele seriale au avut 11 sezoane, cimentându-i lui Ed O'Neill o reputaţie globală de popular actor de comedie, deşi acesta nu s-a ţinut niciodată departe de rolurile dramatice.

Iată că O'Neill are acum ocazia să impresioneze într-un rol "serios" în noul serial cu avocaţi All's Fair creat de Ryan Murphy pentru Hulu. Variety notează că în acest moment nu au fost făcute publice detalii exacte despre subiectul serialului şi despre personajele sale. Ştim, totuşi, că serialul va avea în centrul atenţiei o firmă de avocatură unde lucrează exclusiv femei, protagonistă fiind o avocată specializată în divorţuri. Titlul serialului este o trimitere la celebra expresie "all's fair in love and war", adică "totul este permis în dragoste şi în război" şi, având în vedere că acţiunea are loc în Los Angeles, ne putem aştepta ca prin cadru să treacă diverse staruri cu motive dintre cele mai scandaloase să divorţeze.

O'Neill va fi înconjurat de câteva nume extrem de cunoscute precum Glenn Close, Naomi Watts şi Sarah Paulson, iar proiectul a căpătat notorietate şi prin cooptarea lui Kim Kardashian, faţa reality show-ului Keeping Up with the Kardashians, într-un rol principal.

Foto: Ed O'Neill, exersându-şi faţa serioasă pentru serialul All's Fair. Sursa foto: Hepta.

Filme
Persoane