Emisiunea Cinemagia nr. 9. Selly, Erika Isac și Drăcea, despre prima comedie horror românească

„Buzz House este casa Big Brother a noii generații”

Buzz House: The Movie, prima comedie horror românească, este principalul subiect de discuție din cea mai nouă ediție a emisiunii Cinemagia. Gojira, gazda emisiunii, numește filmul un „high school slasher cu influenceri foarte carismatici”. Invitații emisiunii sunt și actori în film - Selly, Erika Isac și Drăcea, care se joacă pe ei înșiși. Buzz House: The Movie rulează în premieră pe marile noastre ecrane.

Costi Max și Adrian Elicopter sunt lăudați pentru apariția lor, iar „Iorga este elecrică” în film, spune Gojira entuziast. Filmul, cu o distribuție ce abundă în tineri ce și-au făcut un nume pe rețelele de socializare - gen Costi Max, Cezara Cristescu, Erika Isac, Iorga, Adrian Elicopter, Vlad Neamțu, Scarlet Andreea, David Ioan care își joacă propriile roluri - este debutul regizoral al lui Florin Babei, cu un scenariu scris de Radu Alexandru (PiticiGratis) și vine „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi, Selly”. Influencerul a preluat formatul Buzzhouse - un reality show de pe youtube, o copie după ideea de „content house” occidentală, unde niște influenceri se întreceau în probe de tot felul pentru un premiu de câteva mii de euro - și l-a transformat în film. „Buzz House este casa Big Brother a noii generații”, explică Gojira.

Cu manele și trap pe coloana sonoră, cu numai trei actori profesioniști - Gabriel Spahiu, Tania Popa și Costi Max, filmul se preconizează că va fi un hit de box office. Selly este și producător al filmului, care s-a turnat pe parcursul a șase luni.

Drăcea, lăudat pentru o scenă din film care apare și în trailer, dar și pentru telegenie, recomandă - dintre producțiile horrror -filmul The Ring, Erika - The Conjuring, iar Selly -  The Shinning. 

Gojira mai recomandă cartea lui Tarantino  „Speculatii cinematografice”. Emisiunea se poate urmări pe canalul de YouTube al Cinemagia.

Filme
Persoane