FBI: Most Wanted se vede pe AXN România din 7 octombrie

Drama se împletește cu misterul în cel mai recent serial polițist care va fi lansat în premieră pe AXN România în data de 7 octombrie! Spectatorii vor putea vedea episoade noi în fiecare luni, de la ora 22:00.

După succesul avut cu FBI-ul creat de Dick Wolf - al cărui sezon 2 se lansează tot pe 7 octombrie, de la ora 21:00 - echipa AXN a decis că cei mai fideli spectatori din România merită acces și la primul sezon din spin-off-ul FBI: Most Wanted, o dramă polițistă concentrată pe cazurile cele mai grave și pe cei mai abili criminali.

Membrii grupului operativ pentru fugari sunt personajele care vor evolua de la un episod la celălalt, cu fiecare nou caz rezolvat. Printre ei se numără: Jess LaCroix (Julian McMahon), liderul neobosit și persistent al unității, Kenny Crosby (Kellan Lutz), un fost militar specializat pe informații clasificate, Sheryll Barnes (Roxy Sternberg), fostă agentă a Departamentului de Poliție din New York și Hana Gibson (Keisha Castle-Hughes), specialista indispensabilă pe partea de IT, tehnologie și comunicare.

Deoarece fiecare episod relevă un alt caz care nu derivă din cel precedent, detectivii rămân puntea de legătură pe parcursul sezonului, iar conflictele lor interne și interioare sunt la fel de atent conturate ca cele din investigații. Ce diferențiază FBI: Most Wanted de unele seriale de gen este tratarea personajelor recurente ca persoane reale, cu nevoile și problemele lor umane, nu doar ca pe simple instrumente folosite pentru a spune o poveste plină de suspans.

 

Primul episod începe în forță cu paradoxul lui Justin Brock (Henry Thomas), un doctor care în aparență își iubește meseria, dar în realitate conduce un imperiu al opioidelor împreună cu un gang de motocicliști. Impostorul exploatează slăbiciunea și dependența pacienților săi loiali, dar și admirația fiicei sale față de el, totul pentru a câștiga cât mai mulți bani. Atunci când un complotist eșuează în a-i ucide soția, Justin se vede nevoit să finalizeze el treaba, însă apelul de urgență pe care aceasta l-a plasat cu câteva secunde înainte ajută la identificare și la adăugarea lui pe lista celor 10 cei mai căutați fugari.

Profilul psihologic al criminalilor oferă informații extrem de utile pentru capturarea lor, așadar acțiunea intensă din serial este pusă în paralel cu o analiză a mentalității subiectului, adeseori realizată în urma unor conversații cu apropiații infractorilor. Astfel reiese că motivația lui Brooks pentru tot ceea ce face este să primească validarea pe care tatăl său nu i-a acordat-o niciodată. Deloc surprinzător, lipsurile din copilărie îl determină cu disperare să facă aproape orice pentru a umple golul la maturitate. Printr-o simetrie demnă de remarcat, familia doctorului este cea vinovată de crearea criminalului, dar și cea care ajută în final la prinderea lui. Cei tineri rup ciclul toxicității într-un moment cheie de climax, în care tensiunea atinge cote maxime.

Primul episod prezintă în sine o poveste captivantă, dar nu este destul. Vă invit să le descoperiți pe celelalte și să creșteți împreună cu detectivii în fiecare luni, de la ora 22:00, pe AXN România!

Filme
Persoane