Filipinezul care făcut 23 de operaţii estetice pentru a arăta ca Superman se confruntă cu un obstacol major

Visul său este incomplet, iar pentru realizarea lui Herbert Chavez este în stare de orice

Herbert Chavez, un filipinez de 37 de ani, şi-a dorit de mic să devină salvatorul din spaţiu al omenirii, Superman. Astfel că, la vârsta de 19 ani, s-a lăsat pe mâna chirurgilor esteticieni, care, după 23 de intervenţii – i-au modificat nasul, i-au albit pielea, i-au decolorat retina, pentru a-i face ochii albaştri, i-au montat săculeţi de silicon în pomeţi… - l-au făcut să semene cu legendarul supererou.

Bărbatul, care a cheltuit până acum peste 5000 de dolari pentru a se transforma în Superman, s-a lovit însă de un obstacol major, care face ca imaginea sa de supraom să fie incompletă. Pentru a obţine pieptul şi abdomenul de fier al supereroului, Chavez şi-a injectat o substanţă toxică, recomandată de piaţa neagră a chirurgiei estetice. MesoLipo i-a lăsat acestuia corpul plin de umflături şi de pete, însă, în ciuda efectelor negative ale substanţei ilegale – denunţate recent  medicii Terry Dubrow şi Paul Nassif în emisiunea E!Botched de la postul TV E! - el este decis să meargă mai departe cu încercările de a se apropia tot mai mult de idealul său.  

„Nu am regrete. Deloc. Ce aş putea regreta? Tot ceea ce s-a petrecut în viaţa mea până acum a fost pozitiv datorită lui Superman. Când corpul meu va semnala că nu mai poate îndura şi doctorul meu îmi va spune că nu mai pot suferi vreo intervenţie datorită vârstei, mă voi opri”, a declarat Chavez.

Medicii l-au avertizat însă că, în ceea ce priveşte modificările corporale, cea mai sănătoasă cale de a obţine musculatura visată este printr-o dietă potrivită şi mult sport.

Galerie poze
Filme