Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Site-ul Omega Underground a confirmat începerea producţiei la unul dintre filmele Marvel aşteptate de multă vreme de fani – Black Widow. Filmările vor începe pe 28 februarie, iar unele dintre locaţiile alese se află în Miami şi Croaţia. Cei de la Marvel nu au anunţat însă lista completă a locaţiilor de filmare.

S-a scris anterior că realizatorii au luat în considerare ideea unui scenariu interzis minorilor – ar fi fost primul film Marvel cu rating prohibitiv. S-a renunţat însă la această variantă. Un scurt sinopsis al peliculei a fost prezentat online anul trecut, în luna septembrie.

În documentul citat de HeroicHollywood.com, Natasha Romanova (Black Widow) este preluată la naştere de KGB şi crescută pentru a deveni cel mai bun agent al său. La destrămarea Uniunii Sovietice se încearcă eliminarea ei. Acţiunea se mută apoi în New York-ul contemporan, unde Romanova începe să acţioneze pe cont propriu.

Autorul scenariului este Jac Schaeffer. Regia îi va aparţine lui Cate Shortland. Momentan, doar Scarlett Johansson a fost confirmată în distribuţie.

Persoane