Filmele lunii martie!

O mulţime de premiere interesante se lansează pe ecrane în martie şi iată că Cinemagia îţi "pescuieşte" câteva titluri în stare să te atragă în sala de cinema fără să-ţi pară apoi rău că ai dat banii pe bilet.

Îmbucurător este şi faptul că nu mai puţin de trei titluri româneşti se pregătesc de lansare, din care două comedii, ceea ce ne face se credem că lucrurile se aranjează şi la noi în ţară: curentul minimalist este dublat de unul mai popular, atât de aşteptat de spectatori.

Poţi vedea în slide-urile de mai jos ce vine pe ecrane. Pentru lista completă a premierelor click aici. Spune-ne ce film aştepţi cel mai mult în martie!

Rango - 4 martie

Dacă ţi-era dor de Johnny Deep, animaţia Rango te ajută măcar să-ţi reaminteşti vocea celebrului actor. Regizat de Gore Verbinski, regizorul din spatele primei trilogii Piraţii din Caraibe, Rango propune un stil nou de animaţie, dar şi câteva aventuri cât se poate de amuzante. Eroul e Rango, un cameleon care ajunge, din confortabilul său terariu, într-un periculos Vest Sălbatic populat cu o mulţime de personaje rupte din celebrele westernuri spaghetti. Ce să mai, Rango se crede un mare erou şi, în micul orăşel Dirt, unde tipii cei buni nu sunt văzuţi cu ochi la fel de buni, se autoproclamă şerif şi păstrător al ordinii. Dar nu pentru mult timp, căci eroul va avea nenumărate ocazii să verifice dacă se ridică sau nu la înălţimea noii sale funcţii. Sau să afle cine este cu adevărat...

Filme
Persoane