Filmul cu Kevin Spacey, Billionaire Boys Club, a avut încasări de numai 618 dolari la debut

Realizat înainte de acuzațiile de hărțuire sexuală, filmul a avut o lansare limitată

Ultimul film al lui Kevin Spacey, Billionaire Boys Club, realizat înainte ca acuzațiile de hărțuire sexuală asupra sa să apară, a fost lansat pe 17 august în Satele Unite, însă încasările nu au depășit suma de 618 dolari, scrie publicația The Guardian.

Filmul a avut parte de o lansare discretă, în doar 11 orașe americane, iar premiera a ocolit metropolele New York și Los Angeles. Previziunile sunt cât se poate de slabe în ceea ce privește viitorul încasărilor - vor ajunge cu greu și la 1000 de dolari, spun analiștii de box office.

După dezvăluirile actorului Anthony Rapp (Star Trek: Discovery) din octombrie 2017 – în urma cărora Spacey și-a cerut scuze și a admis că este homosexual - alți opt membri ai serialului în care actorul avea rol central, House of Cards, l-au acuzat de hărțuire sexuală și comportament neadecvat.

În urma acestor incidente, al șaselea sezon al serialului a fost amânat, iar Spacey a fost concediat de Netflix. În plus, International TV Academy a retras premiul Emmy pe care urma să i-l acorde, iar producătorii lui All the Money In the World l-au scos din distribuția filmului cu doar o lună înainte de lansare și au refilmat toate scenele în care actorul apărea. Înlocuitorul său a fost Christopher Plummer.

Billionaire Boys Club spune povestea unui grup de tineri afaceriști din Los Angeles-ul anilor ’80, care pun la cale o schemă de îmbogățire rapidă, ale cărei consecințe se dovedesc a fi mortale atât pentru ei, cât și pentru cei din jurul lor. Mai fac parte din distribuție Ansel Elgort și Taron Egerton.

Filme
Persoane