Foto: Wonder Woman îşi arată muşchii

Actriţa Gal Gadot îşi ţine la curent fanii cu progresele din sala de fitness

Pentru rolul Femeii Fantastice din anticipatul Batman vs. Superman, a fost numită recent actriţa Gal Gadot (Fast and Furious). Alegerea a stârnit ceva controverse în rândul fanilor benzilor desenate, legate de fizicul extrem de fragil al acesteia. La scurtă vreme, Gadot a arătat că va urma un program intens de antrenament, ce va include „Kung Fu, kickboxing, lupte cu sabia, jiujutsu”.

Cu toate acestea, actriţa are nevoie să pună pentru rol şi ceva masă musculară, motiv pentru care vizitează destul de des sala de fitness. Şi, pentru a convinge publicul de perseverenţa şi evoluţia sa fizică, a urcat pe contul său de Facebook o imagine în care îşi arată muşchii… Bicepsul flexat al lui Gadot este însoţit şi de un comentariu: „Nimic nu se compară cu un antrenament bun dimineaţa… Îmi place la nebunie. Dar ţie?”, a postat israeliana de 28 de ani.

Batman vs. Superman va fi lansat în mai 2016, în regia lui Zack Snyder. Henry Cavill îşi va relua partitura din Man of Steel (Superman), iar Ben Affleck va îmbrăca costumul lui Batman.

Galerie poze
Filme
Persoane