Furios şi iute 8, în aprilie 2017

Despre ce va fi vorba în continuarea campionului actual al lui 2015?

Furios şi iute 7 (cronica noastră aici) a strâns 1,15 miliarde de dolari în nici o lună de prezenţă pe marile ecrane din lume, prin urmare o continuare, ştiam cu toţii, era inevitabilă. Vin Diesel a confirmat la evenimentul CinemaCon din Las Vegas că aceasta a primit undă verde din partea studiourilor Universal, filmul având deja o dată de premieră: 14 aprilie 2017.

În acest moment nu există un titlu final şi nici un regizor ataşat proiectului. Înainte de lansarea lui Furios şi iute 7, Vin Diesel a declarat în emisiunea Jimmy Kimmel Live că un eventual sequel va avea loc în New York şi că rolul interpretat de Kurt Russell în Furios şi iute 7 va fi mărit pentru următorul film. Chris Morgan va scrie şi scenariul următoarei producţii.

Una din marile enigme ale blockbusterului din 2017 este şi dacă personajul Brian O'Conner, pentru scenele căruia actorul Paul Walker a fost readus la viaţă digital (detalii despre efectele speciale ce au costat 50 de milioane de dolari) îşi va face apariţia în noua aventură a lui Dom Toretto şi a familiei sale. Sunt toate şansele ca măcar o scenă să-l omagieze pe actorul decedat în noiembrie 2013 într-un accident de maşină.

Dacă eşti fanul seriei, iată o veste bună: şefii de la Universal au declarat că îşi doresc încă cel puţin trei părţi, prin urmare sunt puţine şanse ca franciza să se termine înainte de al zecelea film.

În România Furios şi iute 7 a devenit cel mai popular film lansat în ultimii şase ani, cu 563.000 de spectatori. Premiera din 3 aprilie a întrecut Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri (526.000 de spectatori), dar mai are mulţi români de atras în cinematografe pentru a declasa Avatar (881.000 de spectatori) din fruntea topului celor mai populare filme lansate în ultimul deceniu în ţară.

Filme
Persoane