Netflix
×
Utilizator
×

Gal Gadot, „misiune imposibilă” în noul trailer pentru Heart of Stone

Filmul se lansează pe 11 august pe platforma de streaming Netflix

Trailerul oficial pentru Heart of Stone - în care Gal Gadot este singura femeie aflată între o organizație secretă și cel mai valoros și periculos bun al său - a debutat în cadrul „Tudum”, evenimentului global dedicat de către Netflix fanilor, ce a avut loc în Brazilia.

Gal Gadot, Jamie Dornan și Alia Bhatt au fost prezentați pe scena Tudum pe fundalul piesei „Quiet", o nouă melodie originală realizată pentru film de artistul Noga Erez, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Piesa va fi disponibilă la finalul acestei veri, se mai vede în comunicat.

Actorii au fost întâmpinați de peste zece mii de fani prezenți fizic la eveniment, dar și de mulți alții care i-au urmărit live din toate colțurile lumii. Show-ul s-a încheiat cu prezentarea trailerului plin de acțiune pentru filmul ce va fi lansat pe Netflix pe 11 august.

Gal Gadot este Rachel Stone, singura agentă secretă care își poate ajuta puternica organizație internațională de menținere a păcii să nu-și piardă cea mai valoroasă, dar și cea mai periculoasă resursă, care poartă numele de cod: Inima.