Geeked Week #4 In a Nutshell - Ce pregătește Netflix în perioada următoare?

Geeked Week 2024 tocmai s-a încheiat și a lăsat în urma lui o mulțime de update-uri de interes despre noile sezoane din seriale precum Squid Game, Black Mirror sau One Piece.

Pe 16-19 septembrie a avut loc a patra ediție a Geeked Week, eveniment organizat anual de Netflix special pentru fanii celor mai populare seriale, filme și jocuri de pe platformă.

Experiența digitală a culminat în ultima zi cu o adunare a devotatelor fandom-uri în Atlanta. În caz că nu ai avut timp să te pui la curent cu toate noutățile, am pregătit mai jos un rezumat cu tot ce trebuie să știi despre viitoarele lansări Netflix.

Posterul celui de-al doilea sezon Squid Game a fost făcut public și garantează o nouă serie de jocuri mortale! La trei ani după ce a ieșit victorios, Jucătorul 456 intră din nou într-un pariu pe viață și pe moarte. Dacă reușește să supraviețuiască, pleacă cu premiul în valoare de 45.6 miliarde de woni!

 

În anticiparea noilor episoade disponibile din 26 decembrie, actorii Lee Jung-jae, Lee Byung-hun și Wi Ha-jun au filmat un videoclip pentru canalul oficial de Youtube al Netflix în care au citit teorii ale fanilor și au dat indicii pentru a cofirma sau infirma veridicitatea lor.

 

One Piece se bucură și el de un al doilea sezon, unul care va explora în live-action momentele cheie din anime, dar și scene din manga care nu au ajuns încă pe ecran. Pentru a ușura cât se poate așteptarea, actorul Jeff Ward, cunoscut și ca Prințul Clovn, ne-a luat cu el pe platoul de filmare. Videoclipul poate fi găsit pe canalul de Youtube Netflix și navighează prin o mulțime de detalii, de la costume la machiaje, decor, recuzită… Prezintă chiar și o parte a echipei din spatele proiectului. Ce să mai, este o călătorie pe cinste! Ahoy, mateloți!

 

Black Mirror se întoarce cu sezonul 7! Din cele 6 episoade care urmează să apară în 2025, știm că unul va fi continuarea primului episod din sezonul 4, intitulat USS Callister. În plus, a fost anunțată lista actorilor care vor face parte din distribuție și veți fi bucuroși să vedeți nume cunoscute, dar și să descoperiți poate unele noi: Awkwafina (Jackpot!), Milanka Brooks (Mum And I Don’t Talk Anymore), Peter Capaldi (Criminal Record), Emma Corrin (Deadpool & Wolverine), Patsy Ferran (Firebrand), Paul Giamatti (The Holdovers), Lewis Gribben (Blade Runner 2099), Osy Ikhile (Citadel), Rashida Jones (Sunny), Siena Kelly (Domino Day), Billy Magnussen (Road House), Rosy McEwen (Blue Jean), Cristin Milioti (The Penguin), Chris O’Dowd (Bridesmaids), Issa Rae (Barbie), Paul G. Raymond (Horrible Histories), Tracee Ellis Ross (Black-ish), Jimmi Simpson (Westworld) și Harriet Walter (Succession).

O altă noutate mult așteptată este sezonul 2 din The Sandman, care urmează să apară în 2025. Dacă sunteți nerăbdători, puteți ”gusta” din The Sandman sezonul 2 în acest scurt video behind the scenes:

 

Dacă v-a plăcut Stranger Things și vă era dor de întâmplări inexplicabile, vești bune! Urmează sezonul 5! 

 

Dacă la Stranger Things sezonul 5 nu știm încă data de lansare, la Arcane avem deja video-ul oficial și datele la care îl vom putea urmări pe Netflix: Actul 1 va fi disponibil din 9 noiembrie, Actul 2 din 16 noiembrie și Actul 3 din 23 noiembrie.


Știrile, trailerele și clipurile exclusive de la Geeked Week au vizat o mulțime de produse audio-video, printre ele numărându-se și noua animație The Witcher: Sirens of the Deep, pentru care actorul Doug Cockle, responsabil de vocea lui Geralt din jocuri, și-a reluat rolul.

 

 

Primele imagini din culisele sezonului 2 al serialului Wednesday au fost și ele date publicității! Din distribuția sezonului 2 fac parte Jenna Ortega, Steve Buscemi, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Joanna Lumley, Christopher Lloyd, Emma Myers, Joy Sunday, Hunter Doohan, Fred Armisen, Thandiwe Newton, Victor Dorobanțu, Billie Piper, Haley Joel Osment, Heather Matarazzo, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Isaac Ordonez, Evie Templeton, Owen Painter, Noah Taylor, Frances O'Connor, Joonas Suotamo, Jamie McShane și alții.


Sezonul 2 din Avatar: The Last Airbander este și el în producție, iar de curând a fost dezvăluită actrița care o va juca pe Toph: Miya Cech! Știm că fanii au așteptat cu sufletul la gură să descopere interpreta personajului și nu vor fi dezamăgiți!

Pentru împătimiții jocurilor video și nu numai, un must-see este emoționantul documentar The Remarkable Life of Ibelin, despre băiatul bolnav și presupus izolat care a transformat o întreagă comunitate de gameri înainte și după moartea sa.

 

Dacă doriți să citiți o prezentare completă a update-urilor, pe zile, vă invităm să accesați site-ul Tudum by Netflix.

Citește și alte articole din aceeași secțiune:

Vezi alte noutăți în secțiunea Netflix de pe Cinemagia

Persoane