Guardians of the Galaxy 3, confirmat. James Gunn se va ocupa de regie şi scenariu

Cineastul a declarat că dragostea pentru personaje l-a făcut să revină în echipa sequel-ului

James Gunn a confirmat, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, preluat de MovieWeb.com, că se va ocupa de scenariul şi regia celui de-al treilea film din seria Guardians of the Galaxy. El a declarat că era cât pe ce să refuze proiectul, însă dragostea pentru personaje l-a făcut să se răzgândească.

„Până la urmă, dragostea mea pentru Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax şi Nebula - plus ceilalţi eroi pe care urmează să îi cunoaşteţi - este mai mare decât vă puteţi imagina. Sunt convins că mai au încă o mulţime de aventuri şi lucruri pe care să le înveţe despre ei şi despre minunata, uneori subestimata planetă pe care trăiesc. Şi, ca în Vol. 1 şi Vol. 2, vom crea o poveste care vă va uimi”, a notat Gunn.

În Guardians of the Galaxy Vol. 2, protagoniştii vor încerca să rămână împreună în vreme ce se află în căutarea unor indicii legate de tatăl lui Peter Quill. Personajul în cauză se va numi Ego şi va fi interpretat de Kurt Russell. Alături de Quill, revin în echipă Garmora, Drax, Groot şi Roocket Racoon. Filmul va fi lansat la noi pe 5 mai. 

Filme
Persoane