Halloween 2018. Maratoane de filme horror la cinema

Halloweenul (31 octombrie) aduce cu sine o concentrare de filme horror la cinema, pe care unele cinematografe din capitală și din țară ne propun să le vedem unele după altele, într-un binge-watch concentrat cu fiori, chiar din 26 octombrie.

Pentru că filmul horror este cel mai sigur mod în care să trăim experienţa spaimei și pentru că producțiile de groază pot fi o metodă de terapie care ne permite în mod voluntar şi controlat să experimentăm emoţii negative, deci să dezvoltăm și exersăm - în consecință - tehnici de autoprotecţie, vă invităm la această infuzie de producții preponderent interzise sub 18 ani.  

Maraton la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City (București)

Grand Cinema & More sprijină și încurajează donarea de sânge și oferă invitații duble la film celor care fac dovada că au donat sânge în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2018. Invitațiile sunt valabile pentru toate filmele de groază din program. „În filmele horror se varsă mult sânge. În viața reală macar să-l vărsăm cu un scop”, e tagline-ul campaniei. 

Grand Cinema & More include în ofertă filmul Climax, de Gaspar Noé, prezentat în premieră în România la „Les Films de Cannes à Bucarest”, un „musical body horror”. „Climax” va fi distribuit de Independenţa Film în cinematografele din România începând cu 16 noiembrie.

Cei care fac dovada donării la oricare dintre centrele de transfuzie de pe teritoriul țării vor putea urmări gratuit la Grand Cinema & More cele mai așteptate filme de groază ale momentului printre care se numără Halloween (2018), care promite să dea fiori reci și celor mai neînfricați privitori, dar și Goosebumps 2: Halloween bântuit, Blestemul celor rămași (I still see you), Sfârșitul vine noaptea (The night eats the world), Overlord și Climax.

Au drept de participare orice persoane fizice având vârstă minima de 18 ani împlinită până cel târziu la data oferirii premiilor și care donează sânge în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie 2018 la oricare dintre centrele de transfuzie de pe teritoriul României.

Filme
Persoane