Netflix
×
Utilizator
×

„Harry şi Meghan: O iubire Regală” - în premieră şi în exclusivitate la TVR 2

Telespectatorii sunt invitați să urmărească idila de la prima întâlnire a cuplului, până la cererea în căsătorie, dar şi momente emoţionante din anii de tinereţe ai prinţului

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 20.10, TVR 2 va difuza dramă romantică „Harry şi Meghan: O iubire Regală” (Harry & Meghan: A Modern Royal Romance – SUA, 2018) în regia lui Menhaj Huda, cu Parisa Fitz-Henley şi Murray Fraser în rolurile principale. Difuzată în premieră şi în exclusivitate în România, drama romantică este o incursiune în culisele poveştii de iubire dintre Prinţul Henry al Marii Britanii şi actriţa americană Meghan Markle.

Realizat special pentru acest eveniment, filmul produs de compania Lifetime (www.lifetimetv.co.uk) şi difuzat de TVR 2 în aceeaşi săptămână cu SUA şi Marea Britanie, invită telespectatorii să urmărească idila de la prima întâlnire a cuplului, până la cererea în căsătorie, dar şi momente emoţionante din anii de tinereţe ai prinţului. În film mai sunt evocaţi mama Prinţului Harry, prinţesa Diana, decedată în 1997, interpretată de actriţa americană Bonnie Somerville, dar şi tatăl acestuia, prinţul moştenitor Charles, interpretat de Steve Coulter. Nu este uitată nici Violet Von Westenholtz (interpretată de Karin Inghammar) prietena comună a lui Meghan Markle și a Prinţului Harry, despre care s-a scris că le-ar fi făcut cunoştinţă.

„Harry şi Meghan: O iubire Regală”, momente din viaţă descrise în film

Călătoria în Africa a Prinţului Harry alături de tatăl său, Prințul Charles şi fratele său, Prinţul William

Scena de deschidere a filmului ni-i arată pe prinţii Harry și William în Africa, alături de tatăl lor, Prințul Charles, imediat după moartea Prințesei Diana. „Am fost în Africa în 1997, imediat după ce mama mea a murit. Tatăl meu ne-a spus să ne împachetăm lucrurile - mergem în Africa pentru a scăpa de toate acestea ”, a povestit prinţul Harry într-un interviu din 2017. „Aici mă simt mai bine ca oriunde altundeva în lume. Aș vrea să pot petrece mai mult timp în Africa. Am un sentiment intens de relaxare completă și normalitate”, a adăugat Prinţul Herry.

Printul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit la un "blind date".

Ziarele au speculat că Violet von Westenholz  - o prietenă comună a cuplului - este cea care le-a făcut cunoştinţă. Cei doi nu au confirmat niciodată oficial cine i-a adus laolaltă, dar au spus că a fost cu siguranță „blind date”. În primul lor interviu după anunțarea logodnei, au povestit că nu se cunoşteau înainte de prima întâlnire.

Meghan Markle, revoltă împotriva limbajului sexist

Actriţa americană a fost întotdeauna directă în a-şi spune părerile feministe - chiar și ca fetiță. La 11 ani, Meghan a trimis o scrisoare către Procter&Gamble în care se răzvrătea împotriva limbajului „sexist” folosit într-o campanie publicitară pentru produse de uz casnic. Markle s-a simțit ofensată când a auzit o reclamă la un detergent de spălat vase al companiei Procter&Gamble, în care se afirma că „femeile din întreaga Americă se luptă cu oale și tigăi slinoase”. În urma demersului ei, reclama a fost modificată, înlocuind cuvântul „femeile” cu „oamenii”.

Cerere în căsătorie surpriză în timp ce frigeau un pui

Așa cum au explicat atât de sincer în primul lor interviu, după logodnă. „S-a întâmplat acum câteva săptămâni la Palatul Kensington... doar o seară confortabilă în timp ce prăjeam un pui ... A fost o surpriză uimitoare și atât de dulce ... foarte romantică", a spus Meghan.

„Nici măcar nu m-a lăsat să termin, a spus <pot să spun da, pot să spun da? > și apoi au fost îmbrățișări şi a primit inelul de logodnă. A fost un moment foarte frumos, am fost doar noi doi și cred că am reușit să o surprind și pe ea”, a povestit Prinţul Harry în cadrul primului lor interviu de cuplu oferit prezentatoarei BBC One, Mishal Husain, la Kensington Palace.

Meghan nu se feşte să-şi arate pistruii.

Actriţa americană Meghan Markle a afirmat că nu dorește ca fotgrafiile ei să fie lucrate în Photoshop. Într-un interviu ea a afirmat că pistruii fac parte din ceea ce reprezintă şi îi este bine.

„Am foarte vii amintirile de la șapte ani, când mama m-a luat la casa bunicii mele.  Am fost doar noi trei, un arbore genealogic. Îmi aduc aminte de sentimentul de apartenență, fără a avea nimic de-a face cu culoarea pielii mele”, a spus într-un interviu  Meghan Markle.

Galerie poze
Filme