HBO dezvăluie primele imagini din noile sezoane The Last of Us și The White Lotus, dar și dintr-un nou spin-off Game of Thrones

HBO a lansat un trailer cu clipuri în exclusivitate din seriale mult așteptate și noi titluri care vor apărea în perioada 2024-2025

Într-un spot publicitar pentru Max în care apar primele imagini din cele mai anticipate seriale HBO pentru sezonul '24-'25, platforma de streaming promite să readucă atât titlurile preferate ale fanilor, cât și câteva noi seriale ce se anunță a fi captivante. Printre cele mai așteptate show-uri HBO se află The Last of Us, The White Lotus și un nou serial din universul Game of Thrones, un prequel numit A Knight of the Seven Kingdoms.

Serialul post-apocaliptic The Last of Us, adaptat după un joc video, se întoarce în 2025 cu un nou sezon după ce primul a fost un real succes, fiind lăudat de critici (scor Rotten Tomatoes de 96% fresh) și de fani deopotrivă. Finalul teaser-ului Max arată un scurt clip în care personajul enigmatic interpretat de Catherine O'Hara îl intreabă pe Joel (Pedro Pascal) dacă i-a făcut rău lui Ellie (Bella Ramsey), iar acesta îi răspunde cu ochii în lacrimi "am salvat-o". Un alt actor cunoscut ce se alătură serialului este Jeffrey Wright, jucându-l pe Isaac, un personaj pe care l-a interpretat inițial doar cu vocea pentru jocul video The Last of Us: Part II, apărut în 2020.

The White Lotus revine cu al treilea sezon tot în 2025, ilustrând noi personaje interpretate de Parker Posey, Jason Isaacs, Patrick Schwarzenegger, Sarah Catherine Hook și Sam Nivola, care se aventurează într-un resort de lux din Thailanda. Actrița Natasha Rothwell, care o interpretează pe Belinda Lindsey în primul sezon (maseuza de la hotel ce visează să-și deschidă propriul centru de masaj), va completa distribuția.

Universul Game of Thrones se află într-o continuă expansiune. După ce a fost lansat ultimul episod din sezonul 2 din House of the Dragon, HBO arată imagini noi cu prequel-ul A Knight of the Seven Kingdoms, un serial adaptat după cartea cu același titlu, scrisă de George R.R. Martin. Cu un secol înainte de Game of Thrones, Ser Duncan cel Înalt și scutierul său, Egg, hoinăresc prin Westeros și au parte de o călătorie plină de aventuri în timp ce dinastia Targaryen se află la conducerea Tronului de Fier. Finn Bennett îl va interpreta pe Aerion Targaryen, Peter Claffey pe Ser Duncan și Dexter Sol Ansell pe Egg.

Videoclipul promoțional a ilustrat scurte clipuri cu noi seriale precum The Penguin, un spin-off Batman ce va avea premiera pe 19 septembrie, Dune: Prophecy, un show TV din universul Dune și It: Welcome to Derry, un spin-off al francizei horror It. Alte titluri care vor apărea includ noi sezoane din Industry (premiera pe 11 august), My Brilliant Friend (premiera pe 9 septembrie), serialul animat Harley Quinn (premiera în noiembrie), The Sex Lives of College Girls și The Gilded Age.

Vor apărea de asemenea serialul de comedie The Franchise, ce parodiază supereroi, dar și Creature Commandos, un show animat pentru adulți, ce urmărește un grup militar de supereroi din universul DC format dintr-un lider uman, un vârcolac, un vampir, monstrul lui Frankenstein și o gorgonă.

Spotul publicitar Max a înfățișat imagini din documentarul Wise Guy David Chase și The Sopranos, ce prezintă viața și cariera lui David Chase, creatorul serialului cu gangsteri ce a devenit un punct de referință în istoria show-urilor TV de calitate. Documentarul va fi compus din două părți și va include interviuri și imagini în exclusivitate din culisele unuia dintre cele mai populare seriale HBO.

Filme
Persoane