Netflix
×
Utilizator
×

HBO îi oferă lui George R.R.Martin o sumă cu șapte zerouri pentru noi scenarii

Este, se crede, un angajament pe cinci ani

George R.R. Martin, autorul seriei de cărți A Song of Ice and Fire care a fost transformată în succesul HBO Urzeala Tronurilor, a semnat un nou acord cu HBO pentru a fi autor de scenarii pentru producțiile rețelei și pentru HBO Max, așa cum precizează The Hollywood Reporter. Este un angajament pe cinci ani cu o valoare „de șapte zerouri” declară sursele pentru THR.

Deși Urzeala Tronurilor s-a încheiat în 2019, proprietarul HBO Warner Media a anunțat deja un prequel, House of the Dragon, inspirat din cartea lui R.R. Martin din 2019 Fire and Blood. Și mai există cinci proiecte în dezvoltare în universul Urzelii Tronurilor, așa cum anunță THR. Martin - de asemenea - dezvoltă un serial pentru HBO inspirat de romanele Who Fears Death și Roadmarks.

Totuși, un motiv de temeri este că acest angajament uriaș îl va împiedica pe Martin de la lucrul la cea de-a șasea carte din seria A Song of Ice and Fire, The Winds of Winter. Autorul declara în februarie că a scris „sute și sute de pagini” la The Winds of Winter în 2020, descriindu-l drept „cel mai bun an” pe care l-a avut la carte. Succes să își poată păstra ritmul!, să îi urăm. Titlul anterior în seria de șapte cărți, A Dance with Dragons, a fost publicat în iulie 2011.

Persoane