Hugh Jackman, exclus din Cartea Recordurilor după ce i se doboară un record personal

Actorul deţinea recordul pentru cea mai lungă perioadă în care îl interpretase pe Wolverine

Atenţie, urmează un spoiler important din Deadpool & Wolverine! Cu apariţia sa din apreciatul Logan, Hugh Jackman deţinea recordul pentru cea mai lungă perioadă în care a interpretat un supererou Marvel. Actorul şi-a consolidat recordul cu apariţia sa din Deadpool & Wolverine, Cartea Recordurilor consemnând că australianul a interpretat personajul de-a lungul a nu mai puţin de 24 de ani, totul începând cu apariţia sa din X-Men, în anul 2000.

Doar că Deadpool & Wolverine beneficiază de o scurtă apariţie a unui personaj din "preistoria" ecranizărilor după benzile desenate Marvel. La vizionarea de presă pentru filmul cu Ryan Reynolds în rolul principal, sala a izbucnit în urale când pe ecran şi-a făcut apariţia Wesley Snipes, revenit în rolul lui Blade la aproape 26 de ani (25 de ani şi 340 de zile, mai exact) de la filmul omonim din 1998.

Cu această ocazie, notează Variety, Snipes mai bate un record: cea mai lungă pauză de la interpretarea aceluiaşi personaj. Au trecut 19 ani şi 231 de zile de la premiera lui Blade: Trinity (2004), ceea ce întrece recordul deţinut anterior de Alfred Molina, care a revenit la rolul antagonistului Doctor Octopus în Spider-Man: No Way Home la 17 ani după ce a interpretat rolul în Spider-Man 2.

Filme
Persoane